Podijeli / Share

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Poslovna zona Banja Luka je uređeno građevinsko zemljište, sa površinom oko 80 ha, smještena na desnoj obali rijeke Vrbas s istočne strane grada Banja Luka, udaljena od administrativnog središta Grada oko 2 km.

Poslovna zona kao građevinski uređen i komunalno opremljen prostor omogućava zajedničko korištenje prostora, komunalnih, administrativnih, finansijskih, tehničkih i drugih usluga, te na taj način stvara mogućnost za niže troškove poslovanja svojim korisnicima.

Operator zone “Poslovna zona” a.d. Banja Luka, upravlja zonom i stvara uslove za nesmetano i kvalitetno odvijanje poslovne djelatnosti svim poslovnim subjektima na prostoru Poslovne zone kroz ponudu prostora za investiranje u proizvodne pogone.

Vizija

Osigurati da Poslovna zona Banja Luka postane najvažnija lokacija u regiji za osnivanje i razvoj preduzetništva kroz revitalizaciju i dalji razvoj kvalitetne infrastrukture i kroz pružanje usluga vezanih za takav razvoj.

Misija

U Poslovnoj zoni a.d. Banja Luka doprinosimo lokalnom i nacionalnom privrednom razvoju kroz osiguranje integrisanog prostora i kvalitetne infrastrukture kao i kroz pružanje kvalitetnih usluga podrške našim korisnicima.

Cilj

Vlastitim djelovanjem na profesionalan način i kroz partnerske odnose osigurati da se razvojne potrebe naših korisnika-preduzetnika u potpunosti zadovolje.

Pretraga sajta

Postanite korisnik

04-upitnikZainteresovani ste za poslovanje u Poslovnoj zoni Banja Luka? Popunite i pošaljite nam upitnik. Naša služba će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Preuzmite upitnik!

Gdje se nalazimo

Kontaktirajte nas

+387 51 450 104 
+387 51 450 137
 

Veljka Mlađenovića bb
78000 Banja Luka, RS, BiH
 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.