Podijeli / Share

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dana 25.09.2015. godine, u Banjoj Luci, na adresi Veljka Mlađenovića bb, u krugu Poslovne zone, počela je sa radom Agencija Incel, četrnaesta poslovnica Nove banke a.d. Banja Luka u ovom gradu.

Filijala Banja Luka sada obuhvata sedamnaest organizacionih jedinica, i to četrnaest u Banjoj Luci, te poslovnice u Laktašima, Prnjavoru i Gradišci.
U krugu banjalučke Poslovne zone nalaze se brojna preduzeća u kojima je zaposleno preko 1000 radnika, a u neposrednoj blizini u izgradnji su novi stambeni objekti. Nova banka je prepoznala ovaj dio grada kao prometnu lokaciju na kojoj se odvija značajna poslovna i finansijska aktivnost i svoje usluge učinila još dostupnijim. Građani i pravna lica u Agenciji Incel mogu da koriste usluge unutrašnjeg i inostranog platnog prometa, da postanu korisnici kredita, štednje i depozita, platnih kartica, kao i ostalih usluga koje pruža Nova banka. Radno vrijeme Agencije je od 08.00 do 16.00 časova radnim danima.

Pretraga sajta

Postanite korisnik

04-upitnikZainteresovani ste za poslovanje u Poslovnoj zoni Banja Luka? Popunite i pošaljite nam upitnik. Naša služba će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Preuzmite upitnik!

Gdje se nalazimo

Kontaktirajte nas

+387 51 450 104 
+387 51 450 137
 

Veljka Mlađenovića bb
78000 Banja Luka, RS, BiH
 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.